Вторник 26 Мај 2015
Посетители

Градска Плажа

Градска Плажа

Најголемата и најуредена плажа во Стар Дојран е "Градска плажа". Се наоѓа во центарот на Стар Дојран и во нејзина близина има паркинг простор. Во...

Алекс Бич

Алекс Бич

Алекс бич е приватна плажа и се наоѓа на патот помеѓу Нов Дојан и Стар Дојран. Располага со сопствен паркинг и лесно е достапна и со возила....

Партизан

Партизан

Плажата "Партизан" е мала уредена и целата површина е тревната и поради јаворите има и пријатна сенка. Влезот е слободен но не располага со...

Вила Апостолов

Вила Апостолов

Вила Апостолов се наоѓа во Стар Дојран на главниот пат кој води кон граничниот премин. Гостите можат да користат заедничка кујна и заедничка...

Плажа Томче Софка

Плажа Томче Софка

Плажата Гранико се наоѓа под ресторант Гранико кој е лоциран на самиот пат кој води кон граничниот премин. Од центарот е одалечена 15 минути пеш....

Вила Бошнаков

Вила Бошнаков

Локација -  позади црква Св. Илија на влезот во Стар Дојран втор ред на вили.    

Вила ЛЕТО

Вила ЛЕТО

Вила ЛЕТО се наоѓа во Стар Дојран на главниот пат кој води кон граничниот премин до хотел Престиж. Вилата е отворена за гости во текот на целата...

Ступар апартмани

Ступар апартмани

Апартманите Ступар се наоѓаат во центарот на Стар Дојран на главниот пат кој води кон граничниот премин. Апартманите се нови  и модерно...

Вила Магдалена

Вила Магдалена

  Вилата Магдалена се наоѓа на главниот пат кој води до граничниот премин. Вилата е отворена за гости ви текот на целата година и располага...

Вила Катерина

Вила Катерина

Вила Катерина се наоѓа под главниот пат кој води до граничниот премин. Вилата располага со две студија и два апартмани. Вилата располага со...

Апартмани Грдовјанка

Апартмани Грдовјанка

 Апартмани Грдовjанка се наоѓаат во Стар Дојран на главниот пат кој води кон граничниот премин со Грција. Апартманите се опремени со...

Вила Стефани

Вила Стефани

 Повелете во Вила Стефани – Стар Дојран.  Сите апартмани во вилата се лукзузни и компленто опремени со француски лежај и додатен...

Плажа Елем

Плажа Елем

Плажата Елем е нова и се наоѓа во Стар Дојран после одмаралиштетео Партизан. Има сопствен паркинг, кафе бар. Плажата е модерно опремена со...

Weather in  Dojran Municipality Macedonia

Current Forecast
Tue, 26 May 2015 11:00 am CEST
Partly Cloudy
26°C
High: 27°C
Low: 17°C
Sunrise  5:01 am
Sunset 7:51 pm
Wind: 11.27 kmh
Humidity: 33 %
Visibility:  km
Barometer: 1008.4 mb
STEADY
 
Tommorow
 27 May 2015
AM Clouds/PM Sun
 
26°C / 14°C
Tommorow
 28 May 2015
Partly Cloudy
 
24°C / 13°C
Tommorow
 29 May 2015
Mostly Sunny
 
27°C / 14°C
Tommorow
 30 May 2015
Sunny
 
29°C / 15°C
Tommorow
 31 May 2015
Sunny
 
31°C / 18°C
Tommorow
 1 Jun 2015
Mostly Sunny
 
31°C / 18°C
Tommorow
 2 Jun 2015
Partly Cloudy
 
31°C / 19°C
Tommorow
 3 Jun 2015
Mostly Sunny
 
31°C / 19°C
Tommorow
 4 Jun 2015
Sunny
 
31°C / 19°C
Мапа Стар Дојран
loading map...
Click item below to move to
Currency Converter
Convert   into     

Пријави се за вести
Име:
Email: